solvind&vatten


vill ha dej på ett syndigt sätt


22:37 namnlös

hajhaj.dagen till ära har jag tillbringat i stugan och på ika.har städat ut allt och målat klart i köket och i vardagsrummet. gissa färg....VITT. men de är såå fräächt.
haha lyckads även cykla in i en kille idag.sånt händer bara mej.

Annars då jo de är tisdag och imorgon har jag grispass på ica 8.30-18. efter de blir de bil bingo och jag som aldrig vinner på sånt ska väl försöka.

Till helgen är jag ledig fint som hönsskiit mellan tårna..(vi har 15 hönor)
ska köpa soffa i helgen och madrass till sängen och sova i stugan<3

Nu: träffa vicky som äntligen kommit hem ifrån finland



this is the road to perfection


laaaakris

idag har jag varit effektivare än vanligt...har varit och köpt blommor med mor.en vit doft pion och massa annat fint till stugan. har även städat ut ALLT och damma allt jävla slip damm.


pion
Emma Andersson Henrik Zetterberg of the Detroit Red Wings and Emma Andersson arrive for the 2008 NHL Awards at the at the Elgin Theatre on June 12, 2008 in Toronto, Canada.

emma och henrik zettebrg handlade av mej idag på ica respekt ^^

2öl

o´kej de har hänt lite spännande saker den senaste tiden.vi har köpt fetaste led tvn så nu är vi lte upgraderarde pohh tur de. har målat golvet vitt i stugan (tack mimmi för hjälpen) blev kick asssss snyggt. är de möjligt att bli kär i ett golv.hur som haver nu har jag även målat väggarna vita och nu ska de bara plockas lite sedan köpa soffa en madrass till sängen. SEDAN SKA JAG SOVA I STUGAN GAHH!!!



år väl typ en halv melon (anteckna)

ja men hajhaj

mumma

smultron, blåbär och mjölk igår

denna bild ska jag titta på i vinter när man är blek och deprimerad, och gråta till

spara och slösa stafetten

okej har skaffat nå bildpogram skit och nu får bilderna se ut så här ^^i mitt album är bilderna åt rätt håll men inte när jag laddar upp dom här...aja här är iaf lite från min shopping orkar faktisk inte ladda upp allt...köpte ett par klackskor på scorett och massa smycken och sånt men ni får nöja er med detta

kofta 20kr stört^^

skjorta gant 599

kjol 79

mysig kofta 20 kr


blus 140 shorts 30

20 kr monki
'
125 cubus

tröja från monki 40 korvören


jeans le 999

klocka ur och penn 150 spänn

im in love with this feeling



HELLOO

HAllaja bloggen!! har ni saknat mej??

Så här ligger de till,när världens dunder åska bröt lös här på lilla alnö så bestämde sig lilla Emily trots ovädret att kolla på tv. BOOOM!!! explosion och pang så hade vi inget internet längre tvn klara sig ´som tur va. Nu har vi iaf fått nytt internet och tv box som man kan spela in på ELIT. Och jag hör och häpna lyckades kopla in allt rätt på första försöket. I vanliga fall brukar vi hålla på i timmar. MEN VA FAN JAG HAR JU SATT I dcuz 2 sladden i dkv7. FÖRIHELVETE DE SKA FUNKA NU!!! JÄVLA SKIT INTERNET.

För övrigt är livet såå jäkla fiiint nu att jag liksom bubblar aa ni vet...

har varit och shoppat på birsta idag och va på stan förra veckan



haha nää men nu har man bara 14 miljoner sider blogg att läsa älskat lika mycket som chiqitas mango kokos dryck

Måndag/lördag

gillar att man inte har nån koll på vilken dag de är.jag har iaf haft lördag hela denna vecka. men nu är tydligen måndag och jobbar hela denna vecka typ. Stängning som tur är.


rooki looki på fredag

sista kvällen dock bitter fitta på bilden höhö..men lördag va lätt en av dom bättre kvällarna

DÖD

Fyy 4 dagar på gatufesten har tagit på en men fyfan va kul de har varit. Tog inte med mej nån kamera in så finns inga bilder därifrån liiite synd men fan skulle bara tappa bort den...

Aja nu går jag ner till Vicky! pöss på er sommarn är förjävla fin kom jag på nu när jag klipper tånaglarna.



sol.bad.gf

så har onsdag och torsdag sätt ut. vill inte blögga då heller.hope you understand.


bild från i onsdags.och detta ständiga problem,en garderob full av kläder men inget att ha hmm.

nektarin.

Jag är nu officielt en brevbärare med väldigt hög lön.NOT. men jag klara certifikatet och fyfan va jag är nöjd trodde aldrig jag skulle klara de. jag fruktar dock för postkassan.

what ever.NU ska jag bara gå och va nöjd.imorgon är jag ledig ledig och får se hur de blir.


Monday. you can fall. apart

Vilken vidrigt oskön måndag. Vakna superglad med vill grina när jag väl satt på cykeln. som de för övrigt va punka på. måndag är iaf=dåkommerallavarordefinnsingenchanstillattduinteharnågontingattgöra.
Ähh när allting kommer runt var de en bra dag. Gjorde posttestet och hade 21 måste minst ha 28. HELLO jag har aldrig suttit i posten. Dock hade jag 1av9 på systemstöd. Ska höra mej för om de imorgon.

ÅÅÅHH SSSnart äre gatufesten.blir kanske att dra igång de hela på onsdag redan. allt hänger på post testet.



glassigt värre i torsdags...

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Fyfan nu måste jag få klaga....har gått och blivit sjuk, de känns som min huvud ska explodera och min hals hurts like hell. En dålig sak kommer aldrig ensam. Ska jobba imorgon 8-17 och måste göra ett post certifikat som jag icke kan klara...kan typ inget inom posten. Har inte änns fått lämna ut brev osv.osv.osv.osv. Också äre gatufesten till veckan och my fucking face fjällar...På fredag ska jag ha klarat posten. Kan lika gärna gå och självdö nu.


igår innan jobbet

RSS 2.0