VALBORG

Sjukt va detta lov har sprungit iväg, men jobba ju tisdag onsdag och va banrvakt torsdag fredag kanske inte så konstigt. Underbart att de är sista april idag iaf men jobbar 13-21 hade varit skoj att tillbringa valborg i uppsala. Men men vi sticker på grönalund snart ist. Ta de lugnt ikv gott folk. Kommer nog sova när jag kommer hem haha men halsen är typ död hoppas den håller någelunda i kassan.


SUNCREEN

ta ett fjupt andetag och bara lyssna min fina vänner

http://www.youtube.com/watch?v=TaLkz0p8uqc

Torsdag den 28

Hallaja bloggen!!
Jobbade ju igår och inatt prata jag i sömnen. Frågade hur mkt tecket kostade(är ju van att fråga på jobbet om plu koder) Så drömmde att nån vill köpa mitt tecke. Visste inte va de kosta och satt och leta sträckkoden, men hitta den inte. Var sjukt iriterad och skrek flera gånger VAD KOSTAR TÄCKET. Tillslut sa jag ähh men du får de gratis. HAHA lite roligt ändå. SÅ jag sov med filt resten av natten, hade ju sålt täcket gratis^^

Igår va jag på stan och tröstshoppade lite GILLAS!!


dust it ifrån sax och kam

vårit löppstift ifrån bs 155kr



body butter 170kr


ring indiska 130kr


långklänning hm 99kr

linne cubus 180kr


väldigt transparant linn 50kr


blomma till stugan (står på mitt rum nu) 99kr

HISSA DISSA





Jag måste ju självklart hissa VÅREN, SOLEN och VÄRMEN.


Fixa i stugan hissas med.




Men ska ju va posetiv men jag måste få dissa pojkväns jeans vem gillar dessa gigantiska byxor som sitter som sitter sämre än en sopsäck. Inte jag .



 

favoriter






OBS!! NY MÅLAT

Min terapi är att måla haha. Att sitta själv i stugan och måla och fundera på allt ifrån vad man ska äta till om nånsin kommer skaffa barn. Åhh idag när jag och mor va på mio hitta jag massor av fina saker som kommer inköpas. Bla en ljusstake, en lampa, en vas och  massa lyktor/pynt


LOV

GAAAAAAH jag svävar lite på rosa moln...och vem har tid att sitta vid datorn när de är såå UNDERBART väder som de är. Glider omkring i shorts och bikini G A L E T!!!!! Igår började iaf jag och far att tappetsera i stugan. Och jag har tagit fram trägårdsmöblerna och planterat blommor. JAG ÄLSKAR VÅREN.

Nu:
öppnar mio så ska ringa och höra om dem har en rulle tapet till mej.
UT i fin vädret nu alla


living the dream

Living the dream livet är bra underbart
Allting går bra nu lika bra att njuta extra mkt snart lär de vända. Inte möjligt att man ska få va såhär glad, en längre tid.

Idag va jag iaf ledig sköönt!! klev upp före alla andra och smög på tå för att få i mej en kopp med alldeles för varm te. Tillbringade större delen av dagen utomhus i endast t-shirt. Plocka utomhus vid stugan, kratta löv och gjorde fint. Åhh vad jag är lycklig att jag har en stuga att fixa med. I helgen ska jag tappetsera med pappa och plantera blommer. 

Den anda delen av dagen tillbringa jag inomhus/ica. Skulle tydligen jobba idag och imorgon. Tjejen med koll liksom. Men de gick bra och jag längtar tills min lön kommer hihi. 


har plockat bort all skit på framsidan och baksidan och krattat en ton med löv. 

Saker som ska göra i stugan:
tapetsera klart i matsalen
måla golvlist
måla golvet
måla fönstret i köket
tappetsera i köket

köpa soffa
köpa köks stolar
köpa tv
köpa bad tunna (ska spara)
massa pynt butik annelie, mio ikea och loppis.


 


VÅR

Våren är här och snart slår björkarna ut i knopp. Jag fullkommligt älskar detta...från att snön/kylan kommer på hösten till att den smält bort på våren går jag i ide och är allmänt deprimerad. MEN nu guu jag är lycklig trots att de inte kan sluta blåsa i sundsvall så älskar jag att våren är här.
Älskar:
jeans jacka (alla färg glada vårkläder)
mjukglass
alla vackra vår blommer
fågel sång
SOLEN



jag och höna pöna kör på samma frippa HÖHÖ





Ica

Idag har jag surrat lite me Viktoria träffat min faster och bruno. Grillat och jobbat på ica.


:D

Vaknade upp i Jonnas lägenhet på lördagen då blev de goo frukost pix och sedan gick vi ner på stan. Underbart väder strålande sol. Vi kollade även på fotboll på västhagen. Härligt härligt!!

Köpte en fin virakad klänning på barnavdelningen för 250-pengarna likamed slut. Så skulle jag pka till njurunda och jag va säker på att man kunde ta sms biljett men icke...tur bussschafören va snäll. Mer om njurunda tar jag icke här haha hemligt...åkta iaf därifrån vid 11 tiden träffa mimmi på bussen (världen är liten) såå fick skjuss hem ifrån vi. HAde fått gått annars. Träffade Viktoria och jäklar trodde vi aldrig skulle somna i holken. ¤ flickor i en tvåbäddssng = sova soppslev haha...säger inge mer om de haha men ganska många osammanhängande menningar och sludder hah.


Söndag??

Söndag men de känns som lördag...
Vilken bra helg säger jag bara. Börja med fredagen då vi i klassen hade innebandy night cup för barn upp till 9.an. Otroligt lång skoldag börja halv 9 och sluta halv 3 haha. Men kan samanfatta dagen i köra soffor, skratt, pizza, skratt, kiosk sittning, toasting, final, städning och sova hos Jonna vilken otroligt härlig person måste jag få säga.


middag

toastmaster

go och glad kexchoklad

cola kan va gott

happyface


3:a

2:a

1:a


Ny människa?

Okej nu måste jag skriva ned allt som hände igår...jisses vilken dag.
Det börja med att jag kom till sax och kam klockan 9. Där blev de lite väntan innan jag fick sätta mej i frisörstolen och frisörerna ifrån sthlm prata genom vad som skulle göras. Sedan blev de mer väntan tur att Mimmi va där också. Alla killar och tjejor va nog lika nervösa och spända som oss. Jag blev iaf chockad när dom börja lägga lila färg i topparna i luggen och röd färg i hårbotten. Och när dom till sist la en röd smet haha de va inte hårfärg iaf utan bara nått som förgyllt min hårfärg i hela hårt. Efter typ 7 timmars färgning och väntat gick hela gänget till våningen där vi fick byta om och så bättrades sminket på. Jag va såå sjukt nervös när dom gick igenom hur vi skulle gå på catwalken. Plus att jag skulle sitta uppe på scenen och bli klippt inför hela publiken.

Men allt gick bra och de va en underbar dag. Detta va alltså en hårvisning jag va med på så massa frisörer va inbjudna för att få insperation osv. Skulle jag fått betala för klippningen och färgningen hade de nog slutat på ett par tusen såå är grymmt tacksam att jag fick vara med.

ni kanske vill se resultatet med...




Måndag

Heej bloggen!!
Idag när jag vakna va de blå himel och jag kände att detta skulle bli en bra dag.
Haha och de blev de ju...åkte iaf in på stan kika på hms conscious collection. Men med noll kr i plånboken (trodde jag) så blev de bara att lägga undan ett super fint linne men 250 kr DYRT.

Skol dagen flöt på som vanligt, hade bara filosofi. Men de roliga med denna dag är att Mimmi (ringde 19.00 tiden) och fråga om jag vile va hårmodell. Jag satt i morgonrock och kolla på tv. Men för tusan...åkte in och så fick jag träffa några män som gav mej ett papper. SÅ imorgon klockan 9 ska jag infinna mej på sax och kam för att bli stylad och gå hårmodell. SPÄNNANDE!!


Undra vad dom kommer göra med mitt hår...tar med kameran så ni får se de imorgon.

Studenten

Vill ta studenten i år






Eller gå på bal

denna vill jag isf ha

Lördag 9 april

Gomorgon alla fina läsare!!
ni är faktisk dålig på att kommentera.

Jag snubblade över våran gamla blogg som vi flickor i klassen skaffa.http://eljj.blogg.se/index.html Vi är 4 tjejor i klassen och jisses vad vi har skrattat tsm. Jag har nog världens bästa klasskompisar!!

Här är en liten del i bilder på vad vi gjort.


estetisk verkamhet haha konst??




Vinter 09/10 liite snö sådär


några av oss hade os feber


mumsig fika på waynes
 
läppsyl trend

dagens tränings outfit


hängde en del på golds



jossan försökte få plats i min toolbag


spelade pingis på rasten



köpte korv

körde bil

haha grävskopa är skoj

Shopping beroende


jag har länge sagt neej till magtröjor men till ett par höga shorts
så. 99


kommer förmodligen bo i dessa shorts i sommar sååå sköna. 250 hm

Fredag

  
Dagens
kofta urban outfiters
avklippt tunnka gina
shorts hm

Idag blev de skola en snabbis sedan stan och nu sitter jag häe framför tv och äter rostade mackor med marmelad och oboy. Finns de nå godare??

Fynda lite på stan ett par shorts och en t-shir/magtröja
och tre par troser som skulle ha kostat 230 men rea så blev 50 ynka kr.

<3

Imorgon kväll kommer äntligen Viktoria hem...som jag har saknat dej underbara människa. Vad skulle jag göra utan dej<3 

EGO



'


Ledig ledig bara sitta brevid brevid inte göra nånting nånting alls

Tudeloo!!
Idag har jag chillat hemma varit på ikea med mamma och varit hurtig och sprungit en tur i de vackra vädret.
Kolla på en soffa idag på ikea och hitta en fin bäddsoffa med schäslong till rimligt pris med 4 tusen. Köpte tå avlånga tallrikar och kika på lite smått och gott som kommer inhandlas. 
Har varit i stugan och plockat lite och njutit av de fina vädret. Njuter av varje droppe snö som smälter bort.


blev väst idag härligt härligt


haha töntis


Tisdag

Igår va de första dagen i skolan. Skönt att vara tbx på ett sätt men saknar ica. Men blir jobb där om två veckor en söndag så ska inte klaga.
Köpte en fin ros igår på butik annelie och en blå skjorta på hm.

60 kr


100 kr



40 kr

100kr äkta läder


Inredning

Denna stil vill jag ha ungefär i stugan...ljust med varma toner slivrigt turkost, beige.





















SÖÖÖÖÖÖÖNDAG

Idag har jag hängt på parken...mor och jag har sålt men även fyndat massor.
Vill bara flytta ut i stugan NU'!!
Igår blev de halv åtta hos mej. Gjorde 3 rätters toasts med rom och creme frais bla. Ananas, melon, gul kiwi, bana och apelsin doppad i  smält vit,mörk cholkad.
Idag är de Mimmis tur att bjuda på 3 rätters härligt härligt.



laddar upp bilder på de jag köpte sedan...

dagens

Looki


everything from hm utom, fick koftan av mor.

Fredag

Tja (bara för att jag aldrig säger tja irl)
Idag va de som sagt min sista dag på ica.
Tufft men blir ju jobba några kvällar nu  och i sommarjobba där.
Kommer sakna fina Anki som jag varit med på fruktavdelningen. Men vi ses ju på facebook och framöver som dom sa. Och snälla Anki hade plockat ihop en kasse med melon, annanas, vindruvor, nötter, cola choklad och två bio kort. Hur snällt?




Efter ica blev de stan haha joo drog på (mat)kassen jag fick haha. Köpte ett par söta blommiga shorts ett svart brottar linne typ... örhängen och två ringar haha gjorde n tabbe..trodde jag hade typ 150 kr i plånkan kvar så går till kassan med ringarna...148 tack. Öppnar plånboken shit 120 i sedlar. lägger fram sedlarna och börjar gräva efter alla mynt...blir svettig och rodnar? 143..144..145 FAN!! okej tar bort en ring säger jag...men då säger hon i kassan. Du jag fixar de här så drog hon av 5 kr. Så fick båda ringarna. Såå snällt. Tur man bor i lilla Sundsvall.

Efter stan blev de hem till syster jag och mamma åt där. Och lekter med Madicken. Plus drack kaffe med kanel ganska gott men guu varför är kaffe så beskt.


ringar 145 kicks


50 gina fingrat på dessa flera gånger


hm 150


hm 80 korvören (jag är en vandrande rekalmdocka för hm)

NU: mumsar ur min matkasse^^


RSS 2.0