....



haha en dagens/kvällens på dansgolvet haha full och jävligt glad var jag då!!
hade iaf mösspåtagningen i onsdags och hela dagen va så JÄVLA LYCKAD!! varmaste dagen hitills, glada studenter, go mat, underbar klass och ett fyllt stadshus.

har varit med Linus hela helgen. Grillat, ätit jordgubbar och glass, åkt fyrhjuling hoppat studsmatta och bara chillat.

Har dock fått halsfluss och kan knappt svälja (anteckna)  

jag bygger upp du river ner



Gokväll pep
Så in i helvet less på två pojkar vid namn Adam och Alexander som båda två valde att göra denna söndag till en jävla skit dag. Dock är ingen av dom någon jag skulle vilja ha men en gång i tiden var de så aja du är jag singel och tänker bara bry mej om mej själv och inte skaffa nån karl på bra länge. Imorgon äre ny vecka och jag början den med sovmorgon sedan gym.

natti darlings

Fetaost

Hallaja!! Blev en riktig jobb helg fredag lördag och söndag (läs dollar tecken i mina ögon)
har även hittat min kamera så nu jävlar ska jag ta bilder. Har pluggat färdigt allt idag förutom en ny upg vi får på tisdag. Känns bra skönt!! Har även prov imorgon SISTA JÄVLA PROVET JAG KOMMER GÖRA PÅ EN VÄLDIGT LÅNG TID.


Fredag den 11 maj



sitter på skolan och försöker få ihop en turisfolder om butik annelie...älskr den butiken och är sugen på en kruka och en lampa därifrån men får köpas då jag flyttar ut i stugn igen


fick hem denna text förra veckan...inte illa pinkat
nu fttas bara en huge spegel med guldram

oldies



Har hängt på gymmet ikv och blev bla ett body pump pass tog även en sväng på stan hade dock inget bankomat kort med mej men la undan en super söt klänning och en bikini.

Klänningen ska jag nog ha på mösspåtagningen


maj eller mars månad


godmorgon sömntutor
Sitter på skolan och kunde inte va mindre peppad...vill bara hem och lägga mej i fosterstälning i sängen och tycka synd om mej själv. Livet ser hopplöst ut just nu. Over and out

all I want is you



Helgen är snart slut och de blev utgång i fredags och igår...

YES im single and you'll have to be fucking amezing to change that





Pojkar pojkar pojkar...varföööör ska de va så komplicerat varför kan de inte få va bra nån gång.
frågan är ju om alla de fina stunderna tsm är värd dom jobbiga stunderna. DE är fan vår ute vitsippor, gröna gräsmattor och träd solen skiner, fontänen är igån i stan men jag är sjukt deprimerad. Jag brukar ju sväva på rosa moln den här tiden.


RSS 2.0