A womans right to shoes


Va på stan en sväng idag och föll för dessa godingar...hur sköna som helst men de är ju inte sommar än men såg när jag kolla på deras hemsida att dom va slutsålda gahh lär ju ångra mej om jag inte köper dem.

mitt hjärta



Jag älskar dej Viktoria...och ingen kille läsAdam kommer någonsin ta din plats du betyder å otroligt mycket och vet inte vad jag skulle ta mej till om jag inte hade dej. Du står ut när jag har min dos av damp, när jag pratar om mina problem eller när jag är som jag är.

Alla fina och knäppa minnen med dej är oslagbara och fler ska de bli.

Du har en evig plats i mitt hjärta bruden!!


Fuck monday

Måndag är verkligen en helvetes dag tack vare min historia lärare men nu är den snart slut och de gick även bra att jobba som vanligt!!



Fredag kväll

fredag kväll och de känns väl bra fint!
mitt liv är dock ostabilt som satan...studenten och allt som spökar skulle jag tro!!
får väl lugna min stackars själ med att de ordnar sig tillslut!


vill ha en egen lägenhet
****
körkort och bil
bra utbildning och drömm jobb


åhh vill tillbaka, fick jag chansen skulle jag flytt dit iaf bo där ett tag


Fredag

Godmorgon folket!! sitter i skrivande stunder på skolan och lär väl göra de till 3 tiden sedan blir de jobb...vill inte ville bara ligga kvar i sängen imorse.

trött på att de alltid är nått som ska jävlas in my fucking life

jajjemen

Fellows devote suger k*k fan laggar ihop så fort man loggar in där. fan när man väl ska göra ett inlägg så går de inte...såå fortsätter väl här då hatar dock min header men men får väl stå ut.

hade mitt övertygande tal i dag och de alltid lika skönt när man är klar och fick sån trevlig respons så blev riktigt glad.
Sedan drog jag en runda på stan i jakt på lite vår kläder, Blev lite smått och gott



två våriga toppar älskar den översta som har en skin krage
och har fastnat för den neon gula en bränna till de och de kan inte bli bättre

:D

gick inte att blogga på devote så bloggar väl här då så blir de inge gnäll!!
tänkte säga att jag lever och ska ta tag i detta med bloggandet för deär så kul att kunna kolla tillbaka sedan!

idag blev de inge skola då jag verkligen inte lyckades kliva upp ur sängen imorse försökte verkligen pappa mej själv men sängen va för skön...

våren är iaf på g om de bara kunde sluta blåsa...(ja vi i sverige gillar att prata om vädret)
nu plugga svenska tal imorgon då.

har även hittat en lovande student klänning men undrar om jag ska vänta med att klicka hem den kan ju komma nån bättre...

bloggbyte

http://emilmedy.devote.se/ <------ här hittar ni mej nu

men kommer ha kvar denna blogg givetvis

woop woop

 
sne bild men dom andra gick inte att ladda upp...idag traskade jag iaf bort till purpel och boka tid för att bli av med min utväxt och är glad jag slipper betala 2tusen som sist sjukt :O sedan blev de stan och birsta och lite nytt fick följa med mej hem. bla skjortan överst som kommer ifrån gina 200. och tröjan nedan som mer neon gul från vila 80 korvören. Även e långklänning i blått

7 mars

juste jag hade en blogg!! men har varit för upptagen med att inte gör nånting. då jag har sport lov denna vecka. har även jobbat och pluggat och imorgon ska jag på stan för att boka tid hos frissan sedan blir de birsta för att jag har inga kläder att ha på mej längre XD


old pic

RSS 2.0