gott nytt år osv

2011 var ett riktigt bra år då jag skaffa mej jobb och massa ny fina vänner och har varit med om kärlek men har även varit med om svek.

Hoppas nu att 2012 blir ett fint år och har en del löften men ska mest leva livet och njuta av mitt ¨sista¨ skolår.

har precis fixat mej, lösögonfransar och lockat håret och har en ny klänning som glimmar. så kunde fallt har sätt ut men är tyärr sjuk vakna med feber och har försökt sova bort de men de va nog inte meningen jag skulle ut ikv. 

 
vi hörs 2012


11111

Jullov då gott folk och jag kollar mest på film och äter godis på dagarna...har även jobbat och då massa folk är sjuk. Finns två saker jag längta till och den ena är london och den andra är sommarn (skräll)
har hyrt film och köpt godis som jag och lillebror ska se. Jag har för överigt världens bäsa och roligaste bror<3

förra året

Har bloggat drygt ett år nu.Och sitter och kollar i arkivet och jisses vilken förändring




hade grov vinter depp och hms vårkatalog kom den 28/12



åkte skidor med mimmi och vi kom hem och va blodiga

jag ser ut som tolv men men de tta va då förra året


läste världens finaste bok och blev helt kär ¨överenskommelser¨

Nu sitter man här ett år senare och de har minst sagt hänt saker under 2011...2012 blir inte mindre händelserik då jag åker till london i feb tar studenten i juni och ska skffa körkort




...

Jaa men halloj!!
jag överlevde julen.har jobbat mest och inte sovit riktigt på 4 dagar nu...hade en riktigt mysig jul med mamma pappa och lillebror med kalle anka julmat och paket. Fick så fina julklappar bla spa på södra berget och stach boxen...ljuslyktor prestentkort på make up store.

Och idag drog jag Vicky cissi amanda och Anton på birsta för att fynda...visa vad jag köpte sedan. blev bla en skjorta (skräll) med zebror på...och dagen sluta med att jag oh cissi ropa ut ett birsta city kundmedelande **vi söker Vicky Amanda och Anton Cissi och Emily väntar vid stora entren**




lill granen

Dagmar







våran gata...typ 10 stora träd som har ligger så här på våran gård
'
systers trädkoja med talltak och inslag av gran


guu så hemskt ligger träd överallt...som tur va så har träden inte gjort någon skada på oss eller huset dock väldigt nära att både huset och en av våra stugor. Våran granne fick hela garaget förstört och syster fick friggen förstörd

Mjuka paket

Hallon!!
idag har jag varit på skolan och på birsta och köpt julklappar. Och guu så mysigt de va och har hittat så fina klappar till mina nära, vågar dock inte kolla kontot nu. Mamma ska bla få en spa behandling för 1200:- men de är hon mer än värd...
hitta även en jacka till mej själv på carling herravdelning.halva priset så slog till.


sweet candii


tootal random pic på min myspys säng

sitter för stunden och mumsar julgodis som mor min har gjort ialla fall

I just shot a man down




när jag kom in i personalrummet idag stog de ca 25 sånna här paket och ja ett va mitt. nyfiken men av rimmet att tyda så tror jag att jag vet

Today

hih mamma skulle bla få denna halsduk i julklapp men jag bah låna den liite idag. kul att man kom till skolan med typ 4% smink kvar. älskar snö slask regn. jobbade iaf flitigt på historian har typ hunnit glömma hur man använder ett huvud eller hur man skriver en bra mening efter 6 veckors praktik.men vad gör de om sisådä hundra år.






Sexy and I know it

...and when im at the beatch im in my spedo try to tan my chees...haha kärlek


annars då peps...livet leker eller?

kiss me kate

Godmorning peps!! jag glider runt i morgonrock och funderar på vad jag ska göra...orkar man åka till birsta och armbåga sig efter dom bästa julklapparna eller ska man stanna hemma.

bild från uppsala

You are the one and only



riviera blommor

Bonjour!! idag hade jag sista dagen på min praktik snyft.har alltså varit på riviera blommor och de har varit riktigt roligt.dock mödarpass enligt mej 10-18 men men lätt värt.plus att de ville ha mitt nr så dom skulle ringa när dom behövde hjälp.wohoo!!
Fick en fin vit amarylis som tack med.

Stor atmosfär med chokladElegans
Bjällerklang - julgrupp
detta har jag bla fått planterat på praktiken

önskelist

vill ha ett silvrigt halsband i liknande stuk, som är dubbelt och gärna med kors och svalor. jakten fortsätter

(bild eling kling)


vet inte hur nära jag har varit och klickat hem dessa. orsaken till att dom inte står på min skohylla är 1.kommer jag använda dom
2.är dom för dyra? 1695:-


It may be winter outside, but in my heart is spring







jag tror jag håller på att bli kär och de är ju förjävla underbart
denna varelse träffar jag dock alldeles för sällan.


kill me



Godmorgon 3e andvent idag då och jag är jävligt opep för jobb och allt annat.skulle bara vilja dra täcket över höve.börjar bli sjuk med ääh vafan ska inte sitta här och deppa ihop...en dusch och en promenad så är man kanske i bättre form. over and out

på julen får man ta från de undre lagret

Såå jag och mina cheez cruncherz (ja jag kolla stavningen på påsen) ligger i fåtöljen och njuuter. igår fick jag skeda min favorit stjärt och idag fick man slita på jobbet.
ska spendera julafton på ica med haha iaf fram till 2.man får ju inte missa kalle anka.

dessvera är jag ledig på nyår höhö och dagen efter med så de är  ganska uppgjort vad man ska/borde göra.supa skallen i bitar, frysa ihjäl i nån tunn oskön glitterklänning, bli halft ihjäl skjuten och vakna upp till ett nytt år med jordens baksmälla. jag hatar nyår och har verkligen bara dålig erfarenhet av de. plus att de känns som man MÅSTE gör nått.ska inte planera ett skit inför nyår då blir de bara bäst.


saknar min prinsessa

päls pannband

'
köpte mej ett päls pannband idag när jag fördrev lite tid på stan innan bussen gick. sjukt varm och riktigt snyggt faktisk. Är inge big fan av den så kallade björnfittan då den ser så stor och fel ut.

utan dina andetag

Jaa men snart helg då folks. Och jag hör redan ljudet av chips påsar som öppnas och klirr ljudet av flaskor som slås emot på systemet.
kommer ihåg när jag och lillebror fick följa med pappa när vi va små på systemet.och vi gick alltid och kolla på roliga flaskor i knäppa former och färger. och bah snälla pappa kan du inte köpa den här.
Hur som haver ska jag jobba i helgen och hinner nätt och jämt spela match på söndag.


ja jackan är typ lika tunn som smörpapper men jag gillar den och ville ha den idag så får skylla mej själv.

hey hoo

Gomorgon darlings
Är ledig idag och imorgon såå himla skönt. Kollar på vakna med the voice just nu (har spelat in) and god damm martin björk är ju alltid lika het. Plus att de är nått med roliga mänsikor som är så sexigt.



London ffs



jaaaaaa jag ska äntligen få åka utomlands. Torsdag den 23 fabruari åker jag och min kompis Cissi och  och kommer hem på söndag. De är vårat projekt arbete och vi ska göra en resguide på bra shopping seärdheter och hotell. nu har man nått att längta efter i vinter.

ladies and gentlemen sunscreen







http://www.youtube.com/watch?v=TaLkz0p8uqc lyssna

holla amigos

Hallon!!
livet leker minst sagt.Happi emil y alltså. Har dock fått ett helt samhälle med finnar in my face. sitter med dunder mask ifrån proactiv nu så hoppas kunna utrota dom. mina största problem just nu är om jag ska gå till frissan eller köpa ett par skor jeffry cambel. Fick ett grymmt sug efter dom när jag satt på bushållsplatsen idag..dom skulle likom passa så bra till ALLT.

MEn de dom gär med mitt hår på sax och kam är magiskt. plus att min färgbomb är slut och jag såg bilder ifrån då jag sist va där idag. men ni vet av någon jävla!! anledning får man ALDRIG till håret som frissan får de är ju omöjligt även om man köper alla dyra produkter.aja de mysteriumet får jag nog aldrig svar på.


precis eft


in sundsvall

Vilken helg de blev i uppsala men vad som hände i uppsala stannar i uppsala. på lördagen låg vi bara inne som två döda grisar och kolla på dirty dancing bla. ÅHH saknar sommaren- tänk att få gå barbent i höga shorts linne och convers. (saknar mina vita låga)



RSS 2.0