Söndag

Tjenixen!!
Jag förstår inte jag är så glad och varit de så länge väntar bara på att nått tråkigt ska hände... får man va såhär lycklig...

Träffade min fina vän Viktoria idag vi hängde på birsta och hennes syster Cissi va också med. Fynda ett par short och dog för ett par skor vagabond 1000kr såå får se om jag kan hitta nå liknande nån annanstans, liite billigare. 
Säger bara halt på euro  sko haha hände en liten insident där...

Blev även thaimat hemma hos Viktoria och så har vi bestämt att jag följer med till Grekland. Ingen resa är bokad ännu men eftersom de inte blev förra året eftersom de blev ekonomisk kris där förra året så kommer vi åka i år. GAhh längtar resan kommer bara kosat 3400 som de verkar nu. De är flyg, hotell, mat och transfree.
Nu solsidan

Take it or leave it


Lössitande pass form eller högmidja ja man kan väl ha byxorna hur man vill helt enkelt.
Jag vet inte om dem stannar eller åker tbx till butiken.

Lördag

Tjoo!!
Förlåt för dålig uppdatering är nått jag aldrig kommer känna...
Iaf tillbringade fredagen med mina fina klasskompisar Jonna,Linnea och Jossan supermysig kväll med middag, massa godis och Titanic. Åt grillad kyskling, klyft potatis och hemlagad tzatziki MUMS!! som Maria Montazami skulle sagt.

Idag har vi hjälpt till på lillavasaloppet som va mitt i stan kallt men guu va roligt att se alla barn som kämpa sig fram. Vissa åkte tom med två varv=18 mil.
Efter lillavasaloppet blev de att kika på när lillebror spelade innebandy.Och på vägen hem så köpte vi trisslotter min kära mor har ju nyligen vunnit 2tusen så hon är peppade på att vinna mer...jag fick en lott och vann 75 hehe och snål som jag är tog jag pengarna.





Leonardo är ju en 10 poängare i filmen, sådär pojksnygg!!
Och klart man satt och grina på slutet åhh så sorligt ju.


Torsdag

Morsning korsning!!

Lååång dag måste jag säga och till råga på allt så har jag världesn huvudvärk  så skippar träningen. Har matte prov imorgon med åhh klaga mera men orkar inte just nu. Vill bara har vår/sommar och de är fan inte såå fruktansvärt långt kvar snart februari för tusan woohoo alla hjärtans dag hehe men bra jobbar Emily du har ingen kille. Påtal om killar gillar verkligen killar som använder parfym och luktar gott. Jag har dom senaste dagarna fått sällskap på bussen av ett: en alkholis två: ett svettto tre: en kille som måste haft ett lik i mun. Undrar vad de blir imorgon, spännande de här.





Strawberry finns nu på body shop                         Dream blir nog mitt näta parfym offer
den luktar verkligen sommar                                  Kan inte beskriva doften riktigt



Clean min är typ slut, den doftar
nytvättat men är less på den nu.
                                                                                                                         


Promenad



Tog en långpromenad med Zingo eller snarare springtur den hunden vill inte gå sakta inte.

Onsdag

Godmorgon bloggen!!
Jag är ledig idag såå underbart skönt. Är tokstressad men ändå sitter jag här... min buss går om 4 min. Ska in på stan en sväng. Här får ni en dagens med...

  
Svart tröja gina lika den beiga
Jeans vero moda
Skor din sko
Sjal second hand samma med halsbandet 


 NU gå bussen


SOLEN

Gran canaria 998kr


Cirkus 19 grader, jag skulle inte klaga om jag hade flygbiljetten i handen och stog på arlanda. 998 ynka kr för en vecka i värmen. Jag tänka trotsa vädergudarna idag och ta skinjacka men vem försöker jag lura. Jag lever i norrland och vintern kommer stanna här ett tag. Men mina vänner de blir ljusare och ljusare kan inte annat än gillat.

Jag kommer utan tvekan bo på varmare breddgrader under vintertiden när jag är stor och stark och få gå på folkets park. Finns ingen annan tid än på sommaren jag är som lyckligast.

Dagens

  
Today I look like this:
Min nya fin fina skjorta, från gina som sagt.
Jeans diesel
Klocka rolex

Tisdag

Sitter på skolan och och jobbar hårt med romantiken!!
Skriv ner de på ett papper...



Joel får vara dagens snygging MUMS!!

Wanted

Ear cuff
kommer sitta på varje själs öra såå snyggt 

http://stylehurricane.blogspot.com/p/buy-ear-cuffs.html


Shoes



Dessa skor till tighta/höga jeansshorts overzise t-shirt instoppat i shortsen, massa silvriga smycken solblekt slitet långt hår och en hatt. Fint som snus.

Dessas godingar till en svart byxdress, brunbrända ben, en la keps och red lips gahh ge mej sommar nu snälla nån...

Måndag

Dagens
 


Linne gina
Viit tunn tröja carlings
Svart väst hm
Byxor,halsduk vero moda

Hade också en fin fjäder i ena örat köpt på ur och penn för en 20kr kanske.

Viktoria

Viktoria världens finaste vän<3


Fick ganska nyligen reda på att denna brud kommer hem nästa helg och jag happy happy happy. Hon går i skolan i uppsala nu och saknar min lilla prutt.

Har så fina minnen med dej bruden kommer aldrig glöma några av dem: som på våran komfemation då vi aldrig kom i tid på lägret eller när du åt oblat och säger bara sexiga nylonstrumpor...
Alla sommrar vi har tillbringat tsm tältat och tagit neckendopp på natten, cyklat med kärringcyklar och åkt gumibåt.
Handlat grejor på ikea för en krona, tagit en hel burk med gele för att göra tuppkam,byt färg till en mörkare ton och gått i leran på stödemarknad. Lagat tre rätters och åkt ned för ett 90 graders stup. 
Pratat om allt mellan himel och jord på ditt loft och ätit scones till frukost.

Du har ett hjärta av guld och en kort stubin och de är svårt att inte tycka om dej. Du säger vad du tycker och kan hitta på en massa bus. Kommer aldrig glöm första gången jag följde med dej hem och att jag får ha dej som vän gör mej till en jäkligt lycklig tjej!!

Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och vet inte vad jag skulle göra utan dej. Tack för att du finns Viktoria Rosendahl du är och kommer alltid förbli en av mina bästa vänner.

Shopping


Skjortan fick jag för 250 på gina älskar den


Suddigt men aja byxorna kan bäras antingen högt med linne slarvit instoppat eller som haremsbyxor.
Jag är lite i valet och kvalet har sätt ett par liknande som satt bättre...


Fynda en somrig halsduk för ynka 30kr hade kostat 130

Söndag

Salut mina vänner eller bonjour!!
Jag är väldigt glad för tillfället och har varit de hela dagen...söndag må vara dagen innan skolan böjar igen men jag gillaren.
Tog en lång sovmorgon idag skönT. Sedan hjälpte jag pappa att testa lite skidor och han sa att jag skulle ta med zingo våran hund på en åktur...var med i draghund sm förra året MEN kändes inte så säkert att åka med Zingo eftersom han är stark som en oxe och lyssnar inte alltid på mej...

Blev en tur med Mimmi ist HAHA jag ramlade två ggr innan vi kommit upp till vägen, och jag ska ha gått iskidor och varit med i draghunds sm.
Vi åkte kanske en mil och de va riktigt kul hade med oss kameran också filmade lite och så haha.



Glad för att få tillbringa söndagen i skidspåret,osså söt då

 
Ehh tönt!!

 
Jaa vi ramla båda två kan hända dom bästa... och mimmi börja blöda för hon skar sig på snön... såg ut som någon hade fått en kraftig mens i spåret skämtoch sido...

Lördag

Tuddeloo!!
Hade en trevlig kväll hos mimmi igår med filmtittande och sälskapsspel.
Idag är de lördag och jag har städat/mölerat mitt rum och min hall. Nu vill jag inte vara någon annanstans...
Hittade även min nike jacka när jag städa som jag var helt säger på att kom bort på  natten till midsommar när jag tälta med Vicky.

Details




Nu:Till mimmi


Stan

Gokväll alla vackra!!
Vilken dag han inte äta frukost trots att jag började halv 1 så nu klockan 7 ska jag ta mej en matbit.
Vad har denna dag erbjudit då... jojag har slösat pengar på stan hitta en fin fin tröja på gina för en gångs skull man får ju en stämpel varje gång man handlar för 250 så snart får jag faktisk 150 kr.

Jaja jag visar kläderna och de jag köpte later nu MAT känt mej knäsvag hela dagen och ett under att jag årkade gå på stan med min tunga väska också.


Köpte isadoras grafiti nails måste ju testa plus att dom hade fått nya färger.
Jag gillat och just nu 55kr på kicks ist för 69.

Facelook

Todays facelook ingen mascara skönt de.


Mitt hår börjar äntligen bli långt. Har klippt lugg och lite kortare längst fram and i like it ekonomisk som man är.

Tips

Nu ska jag vara jäääkligt snäll och berätta min bästa skönhetsknep.

Jag som ständigt är blek är bra vänn med b.u.s. Har en ansiktskräm med färg i från apoteket den kostar 70 spänn och den vill aldrig ta slut.

Har även en kroppslotion med shimmer och lätt b.u.s effekt. Skit bra även den från apoteket.

Ansiktmask för 20kr på hm i all ära men denna burk är såå mkt bättre. Den är en ansikts mask för fet hy som verkligen djuprengör. 125 kr som hittat och räcker huuuur länge som helst



seaweed serien ifrån body shop är toppen. De bästa är deras rengörings lotion och ansiktsvatten.

Detta har fått bort mina finnar. Man duttar bara på där man vill få bort finnar låter de verka några minuter sedan sköljer bort. Givetvis måste man använda de ett tag för att de ska ge resultat men är bäst.



Slutligen vill jag tipsa om ögonfransfärgning. Jag som igrund och botten har ljusa fransar behöver inte använda mascara då jag färgar mina. Gör de på en salong mkt bättre en att testa själv.

Torsdag

Heeeeeej!!
Snart är de helg IGEN och de kan ju inte annat än gillas!!
Dagen till ära har varit skön hade spec idrott imorse väldigt kul faktisk. Har även konstatterat att jag tjatar ut roliga saker/meningar...om tex: ska vi ringa na, de går jag och säger dagarna i enda...Mina klasskompisar har de inte lätt inte.

Stan i all ära våran skola ligger trots allt en fis meter ifrån hm typ. Såå idag bröts mitt shopping förbud skön T. Köpte de svarta höga byxorna och ett par mönstrade byxor. Ska på stan imorgon med mohaha.

Dagen outfitt
leggins som jag spilt målarfärg på... skoja dom ska faktisk vara så sådeså.
Klänning/tunnika jc och så smexig var jag att jag hade prislappen kvar... RÖD prislapp också. Inte hela dagen som tur va bara in till skolan. What ever.

Day after tomorrow


Gult är fult grönt är skönt...
 
Städa mitt bombnedslag till rum och hittade dessa skönheter som jag totalt glömt.


Onsdag

Heej alla barn!!
Inte specielt händelserik dag idag, dog lite på matten idag matte b in my heart...Va iaf på stan hitta fin fina jeans och mönstrade byxor som jag la undan och såg ett par höga svarta byxor med ett mörkt brunt skärp till i sista sekund jaja vad är väl en bal på slottet...

Från de ena tilla de andra är väldigt inne i min bok överenskommelser och är säker på att jag levde mitt förra liv under 1880-talet som huvudpersonen Beatrice gör i boken. Om jag inte gjorde de önska jag att jag fick göra de. Med klänningar vackra som konstverk och allt som hör där till...Helt underbar bok isf som har fått galet många posetiva kommentarer.


Love



Tisdag

Tisdagen har jag tillbringat i sängen...vakna med undebar huvudvärk så blev hemma idag.
Jag känner att jag vill göra såå mkt ta körkort så man kan åka vartman vill när man vill...krävs också om man vill ha jobb osv. Synd man inte fyller år tidigare men skönt att fylla år på sommaren.

Vill även kasta mej ut i världen...få ta studenten och börja jobba så man kan få ihop resepengar.
Vill börjar inreda stugan har så många ideer vill åka på loppis och fynda unika saker man blir ensam att ha. I sommras hitta jag ett vitt litet skåp/byrå som har varit en gamal speldosa fick den för ynka 150kr och den är så fin...



Så mycket man vill...Vill ha en ny kamera en blandning av sytem och digetalkamera. En digetalkamera som är lika bra som en systemkamera som har en skärm man kan vika ut.

Doft

    


Den perfekta doften i ett hem rosor nytvättat och nybakta bullar

Give me wings so I can fly away to my dream place


Måndag

Hejsan hoppsan i blåbärsskogen!!
På dagens schema stog idrott och fystest...dessvärre fick vi bara göra halva testet hihi alla andra vägra men jag va kärringen mot strömmen och vägra... kommer dock inte ha den där brutala träningsverken jag har fått av detta test dom senaste gångerna.
Jaja man kan inte få allt här i livet. Var inne på hennes och mau efter skolan kika efter lite jeans och lite nytt som de fått in.

 
Stuprörsjeans och höga klackskor såå f*cking liking that...


Eget


Fåtöljen kostar ca 11 tusen om jag inte minns fel och säger inte nej tack till den. 
 
Lampan fast med mer kruseduller och tjockare modell har jag spant in på mio, kostar bara ca 1000 spänn och de är endast lampfoten. Men ska ha en eller två sånna lampor i stugan.

Chanel


Älskar skorna

ANKARSVIK BK <3

Vi tog våra 3 första poäng i div 1 idag!!!!
Så spännande match helt galet vi låg under med 3-5 i andra perioden men vänder de i 3 perioden och vinner med 7-6.
Strålande laginsats vilket ankars hjärta alla visade!!!


De kändes precis som när vi vann kvalmatchen till div 1!!!

FREEEEEEEEEEDAG

Hallelulia de är fredag!!!
Måste börja med att säga vilken underbar BÄSTA VÄN jag har http://sommarblomster.blogg.se/.
Man kan ju inte bli annat än tårögd och världens gladaste. Mimmi simply the best...
Better than all the rest....better than anyone!!!


Har lillebrors dator så lånna denna tjusiga bild från Mimmi.

Varje gång vi är med varandra hittar vi på nå rolig och skrattar gör nå roligt och skrattar och gör nå roligt och skrattar osv. Har så många underbara minnen med dej Mimmi inte klokt. När vi träffades första gångne i sandlådan och kom fram till att vi bodde grannar...när vi sålde teckningar för 1kr och 2kr på byn...när vi träffades på rasterna på ankarsvik då vi inte gick i samm klass... när vi började spela innebandy och du fick låna min braa klubba... hade kalas tsm med sakar vi köpte ifrån dollar store...SPORTS CAMP...stockholm säger bara de klockren resa wee shuld not skanna go wit the cirkus...plockat ton med blåbär...spelat in film(kom och lek med mej mimmi, att känna att vattnet är varmt, computer says noo ) Vi borde skriva en bok!!

Du är världens bästa kompis och jag kan skratta mej lycklig som har dej, inte en enda person kan ersätta din plats.
Hoppar du så hoppar jag!!<3




Onsdag

Tjena!!
Jag är typ yber stressad ska åka på träning om en kvart och har inte bytt om eller nånting... men de brukar gå bra.
Inatt sov jag med olja i håret och med en plastpåse runt så blev mössa på skolan mitt hår såg liksom inte okej ut. Men nu har jag skjölt ur oljan och mitt hår är lent som silke eller nått sådant.


DAgen chill outfit va ju bara i skolan nån timme. Skönt att bara ha lite solpuder, ögonbrynspenna och som min mamma skulle säga cerat på läpparna.

NU träning hade gött


SM guld

Min lillebror har ju vunnit SM GULD med västernorrlnads distriktslag vilket västernorrland aldrig gjort... hur duktiga!!!!
Vilken sport?? innebandy såklart.

Nu blir de duschen sedan sova eller film börjar halv 1 imorgon hur skönt??

Tisdag

Gokväll gokväll!!
Sjukt lökig träning igår massa intervaller på slutet, plus att jag körde hemma fys också såå nu börjar jag känna träningsverken vilket är underbart älskar träningsverk!!!

Jaa vad har hänt idag då specidrott imorse va lite segt, efter de stog jag i duschen i en halvtimme HAHA får passa på hemma får man rulla sig i snön. Dagens lunch bestoda av leverbiff och mos göttans höhö. Snipp snapp slut så va dagen nästan slut vi hade svenska också stack hem liite tidigare men är nu klar med artikeln.

Måste även påpeka hur mkt jag äslar att åka buss... sitter på busen påväg till kära alnö och vad är de som åker framför joo en traktor med ett lass sockerbitar eller vad dom heter. Kommer till vi 14.48 och bussen ska 14.49 finns det någon buss?? Näe hmm nästa går om 45 min SKÖJ. Men i all frustation ser jag min pappas gröna minibuss stående på ica... jag springer in på ica hinner tänka FAN pappa ska iväg på jobbet och kan inte skjussa hem mej.

Men så var inte fallet och jag sken som solen när jag fick åka bil hem. De är dom små sakerna som förgyller här i livet !!! SANT


Min fina blus för 50kr från bikbok.

För övrigt sov jagt yp stående när denna bild togs...måste alltid sova när jag kommer hem intreseklubben antecknar.

Over and out


Kläder

Byxdressen blir pppperfekt i sommar kunde inte lämna den de va den enda som fanns kvar.
Skotta som sagt fasters tak och fick lite pengar som bränndes innan jag han säga birsta city hihi. Nu har jag iaf lite shopping förbud bra dummt haha de är ju då man hitta saker man vill ha. Men ska spara alla julpengar så inge slösa pengar från och med NU.

 

Blunda med båda ögerna gör rynkor i pannan och puta all du kan med läpparna sååå kanske de ligger en utomlands biljett i jackfickan....

Jackan va de halvapriset på och senast jag köpte en vinterjacka va i 7an. P.s lägg märket till hanteln på bilden tränar stenhårt hemma nu d.s

Måndag

Måndag=ny vecka nya tag.
Skolan har börjat och idag fick man träffa klassisarna skoj. Jag orka inte med allt klag på åhh nu har skolan börjat såå vi säger jaaa va kul med skola!! Annars blir de ett jobbigt halvår till sommaren...



Give me

  

Vinter

Heej!!
Nyligen varit och skottan på fasters tak får förmodligen en liten peng för de.
Såå sjukt mkt snö, fick även ett par pjäxor av pappa så ska ge mej ut i skidspåret.
Kollat på så mkt skidor på tv så blir galet sugen.


Från darghunds sm.


Gran Canaria

499 ynka silvermynt för 3 veckor i Gran canaria....
Playa de las Canteras

Hellner

Nu är jag arg riktigt arg!!! Efter dagens lopp ligger Marcus Hellner drygt 4min efter för morgondagen. Han som har varit så jäääkla bra hela touren. Hatar Northug som fick massa bonus sekunder bara för han kunde spurt hem massa bonussekunder. Han är bäst skyller på skidorna.

Tung dag för Hellner.
bild aftonbladet

Skvaller




Dagens

 
Skjorta fynd på gina.
Byxor fynd på zara
(älskar nyduschat hår NOT)

Bio

Åker snart iväg på bio med mor min (hon fick de i julklapp av mig)
Änglagård tredje gången gillt. Har inga höga förväntningar...


Fredag

Gomorgon solstrålar!!!
Igår efter träningen så träffa jag finaste Viktoria trevligt trevligt. Kom hem vid halv två haha då bestämde jag mej för att trycka ignom min navelpiercing AJ!!! har inte haft nått i sedan i sommras...
navelpiercing navel piercing fjäril vita stenar navelsmycke
32kr på tradera ganska fin, skulle behöva nya.

Tatueringar

 


Bra sugen på en tatuering, antingen i nacken eller på handleden. Text eller en svala.
Fjädrar är även väldigt fint.

Längdskidor

Hejsan hoppsan i blåbärsskogen!!
Har kollat på skidor idag på tv igen, de är iaf en sak jag gillar med vintern.


Livet

ÄLSKAR LIVET!!!!



Va fan man lever bara en gång...

Innebandy

WOHOO!!! gjorde debut i div 1 idag. Dåligt nervös jag va innan, men de gick bra för lilla mej. Dock förlora vi matchen med 1-7. Ibf Dalen som vi mötte var väldigt duktiga och hade inte någon svaglänk kan man säga.... inte så konstigt eftersom dom hade 10 spelar ifrån självaste elitserien.


Skidor

Sitter spikat vid tvn.

Lycka

Man blir verkligen glad av att köpa kläder.
 
Sommarshort med hjärtan fick följa med hem.
 
Jisses vad jag blev glad när dessa va på rea och blusen va på halva reapriset. MUMMA

Birsta


Kan visa inehållet sedan älskar rea!!

Dagens


Sällan jag ska kleta tandkräm på kläderna...


Måndag

Monday you can fall apart...tuesday wednesday break my heart nana.

Sticker iväg på inventering på city cross nu, 4h kanon.  Träning sedan, vi ses i frysdisken.


Clean

  


 





Städning



Älskar alla fynd man gör när man städar rummet... dagen fynd är ett presentkort som jag trodde hade blivit slängt på julafton.

Dagens

Dagen (chill) outfit

Tröja carlings
Strumpbyxor åhlens
Tofflor julklapp

Lördag

Första Januari 2011... Nytt år nya möjligheter.
Förra året fick jag vara med i draghunds sm de va väldigt roligt, dock kommer jag ihåg när Liston vägrade dra och ville springa åt andra hållet eller när vi åkte en mil. Önska verkligen jag hade fortsatt med skidor men glad att jag ka de jag kan iaf. Skidåkare är nått jag imponeras av.

Sedan va de menat att åka och kolla på sm finalen i innebandy i globen, men blev masa strul och skit med de. Istället skulle det jag få följa med till grekland med Viktoria och jag sväva på moln en tid. MEN vad händer joo ekonomiskkris i grekland och vips så kosta resan dubbelt så mkt.

Sedan blev de somamr tack och lov. Efter 2010 istid trodde jag inte att träden kunde vara gröna och att man kunde gå barfota. Jag njöt av sommarlovet i stora drag och klagade inte på värmen en gång.

Jag fick inget jobb på komunen men gjorde krukor och plockade blåbär. Började renovera granstugan. Till en börja kom man inte in i stugan eftersom vi hade stugan som förvaringsbod. Men efter storröj så fick jag äntligen sätta igång att måla osv.

Gatufesten blev de också att kika på. Hoff och kent och maskinen. Blev en tripp till kungliga huvudstaden med Syster med familj och lillebror. Men efter första dagen så fick jag matförgiftnign och låg i riktigt hög feber i 2 dagar. Så jag missade grönan men jag fick iaf två shopping dagar så ska inte klaga.

Några veckor senare åkte Jag, lillbror och mor till min morbrors stuga de är verkligen paradiset. Älskar att vara där.

Jag träna även under hela sommar sjukt jobbig men fan va tränad man va.

Skolan började och från och med då till nu har jag saknat sommaren. Jag vill inte prata om hösten/vintern heh.


RSS 2.0