SOL & BAD

Kvällsdop igår med Mimmi!!


vi hann bada precis innan solen gick ned

hoppbild om mimmi var inte i luften på nån av dom

haha misslyckad hoppbild


(gott med vatten eller ?)


mimmi plaskar

bästevän<3

800 hundra grader

Fyyytusan va underbart Sverige är!! Åhh älskar detta. Låg nere på flytbryggan imorse 11-14 sedan blev de att trampa upp till vi för att ficksa kontokortet. Hem igen och ner på stranden med Lillebror och Mamma för att bada och sola och äta twister MUMS!!


hahaha jar har fått världens fulaste bränna med är alldeles vit runt näsan för jag smörjde in den...


HAHA nu är jag även helt fast i prison break guu låg från 9 igår till halv 5 imorse. Har du icke sätt serien sååå gör de. Vill inte se slut på de.^^

Life is good

Jag känner livet i mej som Madicken på Junibacken skulle sagt.
Fick min lön för april och maj nu eftersom mitt konto inte har funkat. Den som spar den har. Wiiihoo min första lön jag är en väldigt glad tjej!!!

Peace and love

Jag önska jag kunde skriva att jag har packat väskan och ska åka iväg på peace and love som alla andra. Men så blev de inte iår. Kanske nästa år får väl se...



Annars då?? klev upp tidigt för att åka ut till birsta med mor för att kolla in mios rea. DE SÖÖG trodde iaf dom saker jag ville ha skulle va nedsatt iaf men icke. Köpte iaf en ny slipmaskin för den nya vi köpte dög den med haha. Jag kommer förmodligen bo på de golvet när de blir klart samt gifta mej på de. Tog en solpaus mitt i allt slipande också. I LOVE THE SUN!!!

Nu: solsidan jordgubbar och smält choklad livsnjutare

på önskelistan


Ska köpa en snygg thight kavaj

äkta löshår

en snygg stor klocka

en biljett till miami beach^^ men får nog ta trampbåt

GLAD JÄVLA MIDSOMMAR ALLA FINA!!


Freee woman

Wooohoo living the dreeam!!'
Regnet öser ned men vad gör de livet är förjäkla fint just nu!!
Sitter som en blöt katt inne nu efter att ha gått ut och betalat för thai maten<3 och jaa paltkoma.se
Fick även en trevlig överraskning när jag kika i bredlådan...min gratis må bra behandling har kommit...såå nu ska jag skämmas bort!!


try to get me....
nån gång framöver ska jag susa förbi med en sådan hoj och ha snyyyga mc kläder...

Hallon

Hallon!!
Kom nyss hem ifrån promenad med Mimmi...börjar bli en rutin de där varje kväll. Pratade iaf lite om sommarens kommande händelser. Och snart äre gatufesten wtf ska man ha på sig. Och jag ber tll gudarna att de är fint väder. Iaf nån dag.




dags att smörja in sig med bus kanske. Och funderar på att vaxa benen då jag snart kan göra inbakade flätor på benen. AJa to mutch information

Baksmällan 2

Work work va uppe me tuppen idag och jobba till 18. Men så trevligt folk på ica så man vill nästan inte sluta jobba...Imorse när jag vakna blev jag lite glad när jag såg att solen sken...sedan när jag väl skulle cykla såå va de storm och molningt och jag va allmänt sur. Trampa som en dåååre med världens trögaste cykel. Jag säger bara LÖÖK haha !!

När jag checkar hänger de en biobiljett på mitt kort. Snabbt glad igen!!
Så nu blir de baksmällan 2 med Mimmi, om hon kan hitta hit nån gång. Haha vi bor seriöst 1 minut ifrån varandra så ibland blir man lite orolig vad som kan ha hänt på vägen.

bil från igår...



9to5

Söndag idag=vilodag eller?
Har varit i stugan och slipat golv från 2 8 till !! Joo jag har kommit ner till jordkärnan snart och har bara en bit till kina.
Den förra slipmaskinen brann upp...jag ljuger inte pappa fick åka till jula och köpa en ny. Den 5e maskinen. Läste nånstans att de är lätt att dom blir överansträngs XD
 
Har även pysslat med mitt kollage.

Denna bild får duga...har på mej en urtvättad tshirt och ett par rosa långkalsonger som jag klippte av till shorts för jag hitta inte mina `arbetar shorts` och de va ju sååå varmt idag. Nu börjar detta inlägg spåra ut. Puss hej

Sex and the city

Jag älskar sommarlooov...man kan göra VAAD man vill...sova till halv 5...ligga i sängen hela dagen..äta onyttig skit och bara vara...Precis de jag gjort har även blivit beroende av SATC.
Vill också bo på manhattan med fyra bästisar, köpa äckligt dyra skor och vara nyförälskad...
Jorden anropara Emily HALLÅ..tbx till verkligenheten nu...Jag bor i Sundsvall och de finns knappt taxi eller märkeskläder...MEN OM 3 VECKOR ÄRE GATUFESTEN...wooho

Idag var jag även första gången på polisstation och fixa mitt leg och lillebror fixa pass. Han åker till tjeckien om 3 veckor för att spela innebandy med laget GRYYMT. Och imorgon ska jag shoppa med mor. MIO HERE  I COME!!


dagens...

NU. tog precis ut ett hårstrå ur ögat som va 1 dec...tyckte de gjorde lite ont ANTECKNA. SNART popcorn och stac.


never say never

Idag är de offecielt min första dag på sommarlovet....och regnet ÖSER ned. Ska jobba snart och tur är väl de.
Jag återkommer när jag har nått roligt att komma med. Stay turned


LOOOV

Nuu har jag sommarlov fyyfan såå skönt!! Toppen väder på de med kan inte bli bättre!!

chillat på stranden när jag kom hem



Studenten 365

Jag ska bara genom lida en hel höst...EN KALL VINTER och en låång vår sedan får även jag ta studenten..
Fyfan va taggad jag blev idag...va med och kolla när Vickys syrra Tessa tog studenten. Åhhh vill också, men bara ett år kvar och ska njuta av de året. Man har de ju trots allt ganska bra i skolan med lunch varje dag, LOV HELA TIDEN, tänk när man jobbar får man bara ta ut 5 veckor...man har ju typ 16-17 veckor i skolan. Sedan att träffa klassisarna varje dag osv.
Och dåligt bra väder alla studenter fick..kom nyss in ifrån kvällspromis med bäst Mimmi. HAr inte träffat bruden på många veckor nu. Men vi är alltid med varandra under sommaren typ varje dag. Så vi har lite att ta igen.


planerade lite inför sthlm bilden är ifrån 8an när vi va där

haha många minnen vi har...och bilden är ifrån i vintras när vi åkte skidor


löjljig glad tjej

de sägs att när man tränar så utgörs samma lyckohormoner som när man tar droger...jag har aldrig testat droger^^men jag tror jag vet vad dom menar...för guu va jag blev på bra humör efter träningen...
de blev inge copper lättnad tänkte jag men fyfan intervaller som heter duga core och mera spring. Frågan är nu om jag kommer upp ur sängen.

NU:duschen och ska nog bädda rent MYS!!


Onsdag den 8 juni

Gissa vem som har tagit första doppet? moi and Vicky
Efter att ha spelat brännboll och käkar grillt(mums) på skolan blev de en sväng på stan med klassisarna och en glass gick även ner. ÄLSKAR SOLEN!!
Sluta tidigt så jag och gick ned till stranden för att steka...blev även en första dopp såå varmt...

Annars då...joo jag förberedermej mentalt på att döö, ska göra copper test idag. Fyfan har inte alls den kondition som jag hade förra årett. Jag bara längtar tills jag kommer hem...


körde på rosa kinder och rosa läppar idag


dagens
rosa kofta urband outfiter
linne-shorts hm
cykelbyxor gina
leo trekantsbh bik bok
fjäderörhänge nytt (köpt av hantverkare) 25r

BLOMMMA


äppelträden blommar<3

hundkexen med

jag blommar xD (top ifrån hm sthlm)

Yr.se

Seriöst va yr mina inlägg har varit den senaste tiden...full? eller bara allmänt flumig?
Jag skylle på att de snart är sommar och att jag har alldeles för mkt på g...

okej för efter/de syns lite iaf...tog bort ALL mossa och ALLT grönt på stugan igår kväll. Ska även skrapa bort runt fönstret och måla. FRÄÄSSCT

Nationaldagen

Heja Sverige!! NOT
VAd är sverigesnationaldag för skämt egentligen...jag och min fina mamma satt på stan och sålde lite skit. Fullt med folk va de iaf. Skulle springa en kort sväng på stan och byta en klänning man kom ju inte framåt.Aja nu drar jag ut på deta inlägg mer än vad som behövs. Ska iaf köpa en ny soffa för pengarna vi fått ihop.

Jag kom ganska nyligen in har varit ute i stugan och målat köksluckorna för 14 gången och skulle slipa govet men fick inte igång den...de är bara golvet som ska bli slipat och vitt sedan in med en ny soffa och ALLT.

Och eftersom jag inte kunde slipa golvet...så tog jag en hing med varm vatten och sköljde över mej...när men blanda i såpa och tog en svamp och tvätta bort allt de gröna på stugan.

Och imorgon blir jag hemma... SKÖNT ska fixa i stugan sedan blir de bogrundet med laget för att ränsa plant.




Livet leker

Igår jobba jag 13-21 och de gick faktiskt väldigt bra fullt ös med folk hela tiden!!
Efter de va jag med Vicky, Cissi och Amanda.
Kom hem tidigt och sussa skönt och är utvilad idag. Idag ska de ske stora förändringar i stugan. EFTERSOM JAG ÄNTLIGEN HAR TAPPETSERA KLART.



oh baby my sweet baby

Guu vilen dag är de? bli yr av all ledighet och röd dag hit röd dag dit. Idag har jag iaf sovit läänge och jaa chillat fram tills träningen. Fyy fan va nära att spy..men de gick bra iaf. Va även på lägenhetsvisning me Linnea efteråt i granloholm...vill också ha lägenhet. Frääch va den iaf och fin balkong. Efter träningen trampa jag ner till stenvik med ett metspö  ena handen. Snacka lite skit med Vicky och Cissi.
Linan på mitt spö gick även av när gamel gäddan nappade. När solen gått ner och de blev kallt trampa vi mot Vicky. Kollade på änglagård sommarfilm.

Nu sitter jag här och alldeles för många tankar håller mej vaken. Pöss gonatt imorgon ska jag fixa i stugan HELA DAGEN!!


Sjuk gräset och trädet man inte äns ser vid de vita stolarna har vuxit sjukt mkt. Älskar iaf när de är lite lummigt och mysigt av alla gröna träd. OCH tän att hundkexen redan blommar

golvet måste bli ljusare


everything will be allright

De är första juni gott folk FÖRSTA JUNI!! galet nice sommar ska de va. Nu vill jag bannemej ha värme och sol.
Ska snart bege mej mot ica för 4 timmars jobb. Är ledig idag imorgon, på fredag och på måndag. Sköönt. Har städat rummet lite smått idag fixat min garderob till endas sommargarderob hihi. Köpte mje en sommrig kjol, ett oar shorts och cykelbyxor me spets. Även en klänning men den åker tbx. Haha en sju grej jag upptäckte va att jag hade 8 par shorts:O haha använder alla flitigt med...

Annars då...jag försöker intalla mej att allt är toppen..lyckas inte så bra,men tiden läker alla sår...har även lingon vecka nu då...


RSS 2.0