Fuck off

Killar är verkligen ett kapitel för sig...nu har jag fått nog. Ring mej när en vettig kille dyker upp 

Hemma

Vilken toppen helg de blev i Uppsala och Stockholm. De va värt varenda krona...
På torsdag åkte vi iaf ner klockan 3 och resan gic på 10 min kändes de som. Skratta åt en gubbe som tappa sin smörgås och så fick han springa efter den...sedan kom an tbx och sa den smet. Cissi och Amanda dog lite där..

När vi kom fram till Uppsala och hade lämnat av väskorna gick vi till gränby centrum för att köpa lite gotta. Tog även på mej mina 12 cm klackar gör att träna lite. HAHA fy fan tog två steg när vi kom ut ifrån lägenheter sedan vrika jag foten. Alla vek sig av skratt.

Fredagen till ära så blev de häng på stan i några timma och en efterlängtad måltid på subway. Köpte bara ett par örhängen på new yourker. Cissi och Amanda köpte jätte fina klänningar där. Va så sugen och handla massor men ville spara pengarna till sthlm.

Väl hemma ifrån stan så slappa vi bara innan vi drog till gränby för att köpa middag. Haha ingen va riktigt hungrig så vi köpte jordgubbar, färsk annanas, vattenmelon, färska hallon och glass. Väll på kvällen drog vi ut på lite äventyr...

LÖRDAGEN Stockholm stog på schemat och de va bara att kliva upp och gnugga gruset ur ögonen. HAha de blev lite panik innan vi skulle med bussen. Och pendeltåget eller till Sthlm va ju proppat då vi lyckades ta fel...så vi fick itta i gången bakom nå säten luffare.se.

Vi gick lite på stan...köpte en söt blommig topp och tre troser bara. Plus hippi byxor eftersom jag bara hade shorts. Men de va kul att bara kolla på top shop och urban outfiters och zara. Hada gärna brännt flera tusen. Men nu va de grönan nästa.

Fy fan de va såå jäkla roligt på grönan och bilderna från när vi åkte är 10 poängare. Vi åkte alla utom frittfall. Och vi va där i 8 h herregud går inte beskriva hur mycket vi skrek och skratta.

DAgen efter mådde alla piss och va lite trötta och hungriga... men jag tackar och bockar för en grym helg Vicky, doris och Cissi.


gott subway


haha vi gick in till korna



Langos<3hungrig Emily


luffare



dåligt fint de är inne på urban


De va stockholms marathon eller va de stockholmsvalborg...ser du nån majbrasa ciss.




Oh my god you're such a beatuful surprise

Jaa går omkring och är löjligt glad fyy va livet är vackert!!
Sitter nu i skrivande stunder med nybakat bröd, ägg skivor, kaviar och oboy i högsta hugg. Pratade med underbara Vicky på telefon hem ifrån jobbet. Planerar kommande helg som kommer spenderas med fina flickor i Uppsala och de blir även en tripp till älskade Stockholm. Fy fan va (kult) vi kommer ha.


haha nått så simpelt som äggmacka kan få mej så glad

I live in the love garden

Livet är alldeles för underbart just nu


Löördag

Goomorgon alla fina!!
haha igår hände två skumma saker inom lopet av några minuter.
Jag och Jossan satt iaf i parken och mumsa glass, sjukt nice väder va de. Såå kommer de två killar emot oss..tänkte vad är de nu då. Iaf så skulle dom göra en ankät och frågade mej vad jag tyckte va bäst med Sundsvall. Haha sjukt ställd man blev men svaret är givet gatufesten är lätt de bästa på hela året med Sundsvall. Sedan tog dom några bilder och jaa idag är man med i Sundsvallstidning. Min mamma har sagt de tusen ggr, jag bara väntar på att du ska va med.




Grej nr 2 va att en söt tant gick förbi oss. Också sa hon guu vilken fin klänning. Tack tack sa jag. Den där kan du ju ha på vintern med med olika färger under. Hehe joo de kan man sa jag. Också avsluta hon de hela med de måste vara de vackraste jag sätt. Naww dåligt sööt


Klännng barnavdelning hm
Skor weeday
Läder ryggsäck andrahand

är vaken på natten och drömmer på dagen

GAhh älskar att de börjar bli sommar såå fint med allt gröönt och alla bara ben och linnen som börjar komma fram.
Skola en sekund imorgon sedan chilla på stan och avslutar fredagen med jobb.
I helgen blir de halv 8 hos mej, hos mej på lördag och hos Mimmi på söndag MÖMMA!!

Och nästa vecka får gärna gå fort för på torsdag sticker jag, Amanda och Cissi ner till Vicky. Blir en sväng till Stockholm med (älskade stad) springa på top shop, urban outfiters, Zara, Weekday och lilllla hm också givetvis grönalund.

Nu: fortsätta måla i stugan

Om 3 månader igår...då går ingen säker i Sundsvall. Blir 18 jävla år. Jonna jag hatar dej för att du bara har 1 månad kvar hah.

SOLEN

Goomorgon alla sömntutor..
Är ledig idag och solen skinner för fulla muggar och de är inte ett måln på himlen. Ska hoppa i bikinin och denna gång SMÖRJA in mej.

SOMMAROUTFITS


som kjol eller topp





oej jag har inte kalsonger på mej utan de är faktiskt shorts


regnregnregn

Blommorna måste ju också få dricka lite hehe...och mysfaktorn blir ju lite högre när de regnar. för de är ju ganska mysigt att sitta inne och kolla på film när regnet faller utanför.
Skulle sussat hos vacker men blev dissad...så får sova själv inatt :(

kikar på random sommarbilder jag har kvar efter allt försvann...





same same but diffrent...stugan nu och då...

Gårkvällen

Haha (18 åringen)Vicky blev ju minst sagt överraskad av Melindas, Amandas och mej...men de va bara att kliva i bilen och följa med utan att veta vart vi skulle.
lyckad kväll va de iaf!!


kvällens outfit



fina flickor på biteline

haha sundsvalls boogie

Lady gaga

Lady gagagaga på ettan NU

Lördag??

Lördag men de känns som fredag...
Imorgon efter jobbet blev de till att cykla hem...Vicky mötte mej sedan sussa jag där. Hade lite att prata om för den fisen bor ju i Uppsala. Nu äter jag jordgubbar med vaniljsocker mumma.



Grisjävlaaa

Griisjäävla trött  jag va igår...grisjäävla ont i ryggen...grisjäävla törstig (halsa en 1liters juice efter jobbet) grisjäävla ofrächhh.

MEN NU!! nysoven...nyduschad och jaa en ny människa. Ska lägga mejpå spikmattan också.
Är ju ledig idag sköönt. Men blir jobb ikv 16-21.


Griisjäävla fint modekungen




Klantigast.se

Jag har varit väldigt klantig den senaste tiden...tappade just min smörgås med ägg skivor, över hela mej...och har även lyckats bränna mej...

de syns knappt på bilden men jag är kräääääfta haha bra jobbat Emily.



Tisdag

Gjorde en fuling idag och stanna hemma. Såå fucking amezing weather today...Hade bara gym och lata Emily vill hellre ligga och lapa lite sol. Har tillbringat alla andra soliga dagar i stugan såå idag sola jag ifrån 11-15.

Dagen slappis...


Vill du ligga med mej dåååå

Om sanningen ska fram...

Mums blev sugen på nån av dessa. Helst 4an. Har dragit ut mina sommarkläder...jaa igen såå ännu mer kläder på mitt rum. Men hittade iaf massa fina kläder jag inte kommer ihåg jag hade.

1.2.
3.4.


okej detta ser 100 ggr lindrigare ut än vad som i själva verket döljer sig på mitt rum.


L I V I N G T H E D R E A M

Livet leker och värmen är häääär... Livet är såå jäkla fint och jag mår såå fruktansvärt bra. Jag förstår inte varför lilla jag få må så här bra. Jag är helt klart en sommar människa. Depressionen ifrån i höstas har varat i ca 8 månader...så kanske inte såå konstigt att jag njuter nu.


Sööndag

Godagens gott folk!!
I fredags skolka jag ifrån studiebeöket på brannstationen hihi men skulle jobba 16-21 såå lika bra. Gick en snabbis på stan med fick med mej en fin fin bikiniöverdel för 50 korvören ska köpa anda troser till. Minitanga va de som gällde till samma överdel såå nej tack. Köpte även ett transparent linne som blir perfekt till sommarn, tillsammans med vita shorts och nån frääns bh/topp under, 50 ynka kr för den med.

Fick iaf cykla till jobbet eftersom jag inte orka åka buss runt ön och såå va inte päronen hemma. FYY med träningsverk i benen är de inte alltid så lätt. 1.5mil bra jobbat iaf. Somna som et barn när jag kom hem.

Igår då...då fyllde ju båda Pappa och Viktoria år. Vi åt grillat och tåårta mumsigt värre. Sedan tillbringa jag kvällen med Mimmi trevligt trevligt.

Nu: ska jag gå till stugan och måla lite...har börjar måla de röda köksluckorna och de träfärgade fönstret i köket. Har även målat på byrån en gång till och alla 5 fönsterbrädor som man måste ha en minipensel för att koma åt mellan med. AJA jag klagar inte jag älskar den där stugan och bara längtar tills jag flyttar ut.

soo loong suckers





De är ingen vanlig dag idag...

näe för de är Viktorias födelsedag idag HURRA HURRA HURRA!!!!

Sjukt i ettan börja våra rackartyg...11 år har gått och jag tycker om dej såå mycket vännen<3 Du är en av dom roligaste/underbaraste personerna jag känner och tsm med dej blir de alltid massa tok och skratt.
Kan berätta allt för dej och du finns alltid där <3 du är en sann vän som jag inte kommer släppa taget om. Och du förjänar 1000 röda roser och lika många karat guld. För du är bland de bästa jag vet.
Gör Uppsalas gator osäkra ikv vacker<3 såå ses vi nästa helg!!







L O V E


Ny frissa


Väldigt nööjd med min nya frippa. Väldigt trevlig tjej som klippte mej Sofia...ska köpa lite produkter framöver typ värmeskydd för färgat hår. Och Samma balsam och shampoo..

Bikini



Dessa va inte helt fel heller...


Denna gula fina bikinin blev min idag för ynka 100 kr
Köper nog denna fina imorgon fan sedan är slut shoppat

SOMMAR




ska ha den bikinin

och den

och kanske den hihi

Klippning på G

Imorgon klockan 15.00 ska jag klippa mej...dom klippte ine såå mkt när jag va på hårvisningen bara lugg typ. Såå ska nog klippa upp de rejält iaf. Men man blir ju aldrig nöjd haha så får völ se hur de slutar...

  
typ sådär nått dåå


coolt om man kom hem såhär men jag vill ha låångt hår till sommarn.

I just can get enough

Vakna nyss...rog en liten tupplur och nu vakna jag på fel sida...ska snart åka och levirera två krukor sedan ska jag sussa hos Jonna. Ska köpa en feet godispåse med.
haha fokfia då



fånt ja en korv

Skolan idag gick strålande, tänk när man va mindre och verkligen ville ha läxor. Ung och dum...
har iaf införskaffat mej ett par hängslen och ett par höga svarta jeans. plus två söta halsband allt för 250 kr





PS mamma påstod nyss att vi MÅSTE kolla på när kona släpps ut i hagen....


RSS 2.0