Up and down

Jaa men en vecka sedan jag skrev ser jag.Livet är iaf upp och ned. Imorgon är de skola sedan jobb och förmodligrn träning. På fredag tar jag lov men jobbar fredg lördag söndag. hihi. När man inte får jobb vill man ha och när man väl får jobb så vill man inte. MEn jävligt bra att jag fick en helg annars blir de så liten lön. Efter lovet har jag även praktik i 6 veckor. Såå underbart för efter praktiken äre jullov.
Ska iaf ringa imorgon till bla blommster affärer, mio och några fik. Sällan man är ute så här sent med^^

Åhh jag orkar inte fett less på allt och alla.
Har iaf internet shoppat lite har äntligen skaffat sparkonto och shoppapåinternetkontogrejs.
Fan måste ta tag i mitt liv.


Måndag...

De va den helgen de. Lördagen blev de som sagt match mot ibf. Vill typ mörda nån när jag tänker på den, eftersom vi spelade så bra. men förlorade med 9-4 Ähh vi tar dom garanterat nästa gång.
Utgång med syster och co blev de med. de va nice och blev walk of shame till bussen...och vem träffa jag inte på bussen då jo kusinen. Blev pizza och häng sedan åkte vi på granlo matchen. Inte alls vad jag hade planerat men väldigt trevlig söndag.


rosor för 450kr

Åkte in till stan todäy och skulle egentligen bara lämna tbx några böcker på biblan men tar ju då vägen förbi butik annelie 650kr fattigar chop. Sedan blev de en tur på birsta med men nää har ingen lust att handla kläder nu...har snöat in mej på inrednings stuff. Har även pratat med Vicky idag åhh bruden kommer snart hem och jaa de känns bra i mitt lilla hjärta.

Imorgon blir de derby match mot Ibf och utgång med syster.

kuk dator....kan inte ladda upp bilden som jag redigerade på rosorna..grrrr

Nothing without you my honey



Fullt ös medvetslös hö hö
nu tar jag helg och inte blir de jobb i helgen heller skön och oskönt. BLir match och övningkörning om jag får bestämma. Plus häng med valfri dud som känner sig sugen.


lalalal

Effektiv är bara förnamnet på vad jag har varit idag..först skola och gjorde typ en miljard instuderings up, sedan stan leta vinter/höst jacka men sluta med en as fin kofta och tre halsband fick följa med mej (show yu letör) jobbat 17-21 och tränat efter jobbet.

Nu ska jag lägga mej i foster ställning i sängen och sakna världens finaste person <3



tröttis då...


take med to the stars


Oktober


ny kameran den kan den

rakletta

blev goo midagg dvs rakletta hemma hos Vicky igår.nomnom även en lakris shot slank ner men bara en, skulle ju jobba dagen efter så tog de (lurre??)
nää tänkte bara säga att jag lever gott folk elelr aa knappt.vill typ sova till maj månad. HATE YOU FUCKING WIINTÖR.
de är ju för tusan 1a oktober idag

yaya nu ska jag typ döö framför nån värdelös film som visar reklam var femte grisblink.



Fina Malin och Cissi


klippan i mitt liv <3 fan bruden är en 10a lätt asså


ehh okej söt Amanda då som va så brun och fin




RSS 2.0