Hemma

Vilken toppen helg de blev i Uppsala och Stockholm. De va värt varenda krona...
På torsdag åkte vi iaf ner klockan 3 och resan gic på 10 min kändes de som. Skratta åt en gubbe som tappa sin smörgås och så fick han springa efter den...sedan kom an tbx och sa den smet. Cissi och Amanda dog lite där..

När vi kom fram till Uppsala och hade lämnat av väskorna gick vi till gränby centrum för att köpa lite gotta. Tog även på mej mina 12 cm klackar gör att träna lite. HAHA fy fan tog två steg när vi kom ut ifrån lägenheter sedan vrika jag foten. Alla vek sig av skratt.

Fredagen till ära så blev de häng på stan i några timma och en efterlängtad måltid på subway. Köpte bara ett par örhängen på new yourker. Cissi och Amanda köpte jätte fina klänningar där. Va så sugen och handla massor men ville spara pengarna till sthlm.

Väl hemma ifrån stan så slappa vi bara innan vi drog till gränby för att köpa middag. Haha ingen va riktigt hungrig så vi köpte jordgubbar, färsk annanas, vattenmelon, färska hallon och glass. Väll på kvällen drog vi ut på lite äventyr...

LÖRDAGEN Stockholm stog på schemat och de va bara att kliva upp och gnugga gruset ur ögonen. HAha de blev lite panik innan vi skulle med bussen. Och pendeltåget eller till Sthlm va ju proppat då vi lyckades ta fel...så vi fick itta i gången bakom nå säten luffare.se.

Vi gick lite på stan...köpte en söt blommig topp och tre troser bara. Plus hippi byxor eftersom jag bara hade shorts. Men de va kul att bara kolla på top shop och urban outfiters och zara. Hada gärna brännt flera tusen. Men nu va de grönan nästa.

Fy fan de va såå jäkla roligt på grönan och bilderna från när vi åkte är 10 poängare. Vi åkte alla utom frittfall. Och vi va där i 8 h herregud går inte beskriva hur mycket vi skrek och skratta.

DAgen efter mådde alla piss och va lite trötta och hungriga... men jag tackar och bockar för en grym helg Vicky, doris och Cissi.


gott subway


haha vi gick in till korna



Langos<3hungrig Emily


luffare



dåligt fint de är inne på urban


De va stockholms marathon eller va de stockholmsvalborg...ser du nån majbrasa ciss.




Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag kan inte säga mer att helgen var så sjukt jävla kul! Den måstes göras om absolut! :D

2011-06-02 @ 18:18:32
URL: http://amanndiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0